O agenciji

BAGI IMMOBILIEN d.o.o. licencirana je agencija za posredovanje u prometu
nekretninama koja je nastala kao sestrinska tvrtka, kompanije BAGI koja je na tržištu prisutna već više od 20 godina. Svojim dugogodišnjem iskustvom na tržištu, znanjem u području nekretnina te vrijednostima i načelima kojima se vodimo činimo sve kako bi olakšali kupoprodajne procese naših klijenata.

    
Zašto odabrati baš nas?

Naši agenti su profesionalni, mladi ljudi koji svojim obrazovanjem, iskustvom i
stručnim pristupom osluškuju kupce, njihove potrebe i želje kako bi im pronašli nekretninu iz snova. 

Za naše kupce potrudit ćemo se pronaći idealnu nekretninu, čak i ako ju nemamo u svojoj ponudi, a našim prodavateljima garantiramo što bolje i efikasnije oglašavanje na domaćim i stranim portalima.  

5 razloga zašto prodavati ili kupiti nekretninu putem agencije:


1. UŠTEDA VREMENA 

Kupci neće nepotrebno trošiti vrijeme za obilazak nekretnina za koje mi već znamo da im neće odgovarati jer smo prije toga dobro ispitali potrebe, želje i navike naših kupaca.  
Ako dođe do kupoprodaje, mi odrađujemo cjelokupni prodajni proces te im vrlo rado pomognemo oko prikupljanja potrebne dokumentacije, sastavljanja kupoprodajnog ugovora, uknjižbe na sud te drugih popratnih poslova. 
Prodavateljima također štedimo na vremenu tako da mi odgovaramo na sve upite koji dođu za tu nekretninu kao i vođenje na nekretninu ako prodavatelj nije u mogućnosti biti prisutan.  

2. STRUČNOST U PODRUČJU NEKRETNINA

Agenti su prije svega savjetnici koji prate tržište nekretnina te zbog svog znanja i iskustva predlažu promjene u načinu oglašavanja, cijeni nekretnine, a također upoznavaju kupce s obvezama koje ima nakon što kupi nekretninu te drugo. Ono što naši agenti ne znaju potrudit će se to i saznati.

 
3. BRZINA

Zbog baze kupaca i prodavatelja koju imamo, brže ostvarujemo prodaje. 

4. OBJEKTIVNOST

Agenti nisu emocionalno vezani za nekretninu te realno mogu procijeniti njezinu vrijednost.

5. PRAVNA PODRŠKA

Agencije su upoznate s aktualnim pravnim propisima i zakonima, a također imamo i svoje pravnike koji nam pomažu prilikom sastavljanja kupoprodajnog ugovora te nam pružaju pravnu podršku kad god je potrebna.