11.11.2023

Vaša nekretnina kao smještaj za radnike!

Vlasnik ste velike kuće na području Zagreba i Istre? Imamo odlične vijesti za vas! 

Surađujemo sa mnogobrojnim domaćim i stranim tvrtkama kojima je potreban smještaj za njihove radnike te smo jedna od najjačih agencija za najmove u Hrvatskoj.

Svaka kuća veće površine i sa većim brojem soba ima potencijal da postane dom za strane radnike, a evo i kako to može biti korisno za vas:

1. Siguran i stalan izvor Prihoda - iznajmljivanjem svoje nekretnine stranim radnicima može vam donijeti stabilan i siguran izvor prihoda. S obzirom na rastuću potražnju za smještajem stranih radnika, možete očekivati kontinuiranu popunjenost vašeg smještaja tijekom cijele godine.

2. Brži i povoljniji najam - Strani radnici obično traže praktične i udobne opcije smještaja. Iznajmljivanjem svoje nekretnine njima, možete postaviti konkurentne cijene koje su povoljnije od hotela i drugih opcija smještaja. To će privući više najmoprimaca i ubrzati proces najma te ćete postići maksimalnu iskoristivost vaše nekretnine.

Neka vaša nekretnina postane isplativa, kontaktirajte naše uspješne agente kako bi vam pomogli i osigurali kvalitetne najmoprimce !  098 9655 281 - Marijana Ilić ( Ured Zagreb ) , 099 844 0297 - Danijel Ilić ( Ured Istra )

Samo neki od naših partnera: